Skal du udstille på messe? - Vi har alt i markedsføringsmateriale

Står du og mangler rollups, foldere, visitkort, flyers eller lignende til din næste messe? Hos Billigtryk.dk har vi alt i billige tryksager og markedsføringsmateriale til messen.

Vi tilbyder hurtig levering af dine bestilte tryksager. Du kan forvente levering inden for 2-4 hverdage.

Must haves til messen

Vi har samlet 6 must haves til din næste messe. Det er vigtigt at have markedsføringsmateriale med til en messe, da det giver jer en mulighed for at vinde indpas hos potentielle kundeemners bevidsthed. Vi har derfor valgt visitkort, rollups, flyers, hæfter, indendørs banner og foldere som oplagte markedsføringsmateriale til brug på messen. Vi er leverandører af markedsføringsmateriale til samtlige virksomheder, som hvert år deltager som udstillere på en eller flere messer, derfor ved vi også hvilke behov der måtte være og er altid behjælpelige.

Visitkort

Visitkort

Gør det nemt for nye forbindelser at kontakte dig!

Priser fra 190 kr. for 100 stk.

Super nemt! Upload PDF eller design selv med vores online designer.

Køb visitkort
Rollup banner

Rollup bannere

Skab opmærksomhed omkring din messestand og øg antallet af interesserede kundemner med et rollup banner!

Vi producerer rollups all-inclusive, så du får et komplet rollup banner, klar til brug. Du har mulighed for at uploade dit eget design som PDF eller designe selv med vores online designer.

Køb rollup
Flyers

Flyers

Har du et budskab eller et tilbud, som du vil sprede til de besøgende på messen? Så er flyers en oplagt mulighed for netop dette!

Få trykt dine flyers i størrelser som A4, A5, A6 og M65. Super nemt! Upload PDF eller design selv med vores online designer.

Køb flyers
Hæfter

Hæfter

Vis din kollektion eller fortæl en historie med hæfter. Det er en oplagt mulighed til at skabe interesse og opmærksomhed omkring din virksomhed.

Du kan super nemt bestille hæfter ved blot at uploade PDF.

Køb hæfter
Indendørs banner

Indendørs banner

Sørg for at fange blikket hos de mange besøgende på messen. Med et indendørs banner kan du formidle dit budskab til masserne og samtidig blive hørt.

Bemærk: Banneret er brandhæmmende og dermed tilladt til indendørs brug.

Køb banner
Foldere

Foldere

En folder eller brochure med print kan med fordel bruges til at informere jeres kunder om dit produkt, din service, nyheder fra virksomheden eller andre spændende informationer om jeres brand.

Bestil super nemt ved at enten uploade PDF eller design selv med vores online designer!

Køb foldere

Derfor skal du vælge Billigtryk.dk

service1

Over 20 års erfaring med tryksager

Vi har mere end 20 års erfaring med print af tryksager, det har givet os knowhow hvad angår kvaliteter og standarder. Udover dette har vi løbende indkøbt maskiner, som kan klare diverse print-opgaver til perfektion.

service1

Mere end 20.000 tilfredse kunder

Vi tror på at god service og gennemsigtighed giver det bedste udbytte for alle parter. Af samme årsag påpeger mange af vores kunder også, at det er årsagen til at de bliver ved med at komme tilbage.

service1

Blandt de billigste

Det er ikke kun for sjov, at vi kalder os BilligTryk.dk, vi er nemlig blandt de billigste på markedet for tryksager og print. Samtidig har vi bevaret den gode kvalitet, så du er sikret tryksager i verdensklasse!

service1

Ring hvis du er i tvivl

Som en del af vores kundeservice, er det muligt for dig, at kontakte os, hvis der er noget som helst du skulle være i tvivl om i processen. Ingen spørgsmål er dumme her!

Har du spørgsmål?

Ønsker du at vide mere om vores ydelser eller har du en særlig forespørgsel? Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål! Send os en mail ved at udfylde formularen nedenfor, så vender vi tilbage snarest muligt! Du er også mere end velkommen til at ringe til os på +45 38 40 00 69

* Påkrævede oplysninger
*
 
*
 
 
 
 
 
*